Yeni Arayüze Geçiş Yap

2023 DUS 1. Dönem Yerleştirme Sonuçları Açıklandı - ÖSYM DUYURUSU

2023 DUS 1. Dönem Yerleştirme Sonuçları Açıklandı - ÖSYM DUYURUSU"

Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) 2023 1. Dönem yerleştirme sonuçları resmi olarak duyuruldu. ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden, adayların sonuçlarını öğrenebileceği duyurusu yapıldı. Diş Hekimliği alanında uzmanlık eğitimi hedefleyen adaylar, 2023 DUS 1. Dönem sınavına katılarak yeteneklerini sergiledi. Sonuçların duyurulmasının ardından tercih süreci 1–7 Ağustos tarihleri arasında tamamlandı ve DUS 1. Dönem yerleştirme sonuçları bugün itibarıyla açıklandı. Adaylar, sonuçlarını kolayca sorgulayabilecekleri ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi (AİS) platformunu kullanabilirler.

15 Ağustos Salı günü, ÖSYM resmi olarak DUS yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Adaylar, sonuçlarına hızlı bir şekilde erişmek için ÖSYM'nin AİS platformunu kullanabilirler.

ÖSYM, resmi bir duyuru yaparak Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı yerleştirme sürecinin tamamlandığını ve tercih sonuçlarının artık erişilebilir durumda olduğunu bildirdi.

DUS 1. Dönem yerleştirme sonuçlarına aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz: [ÖSYM DUS 1. Dönem Yerleştirme Sonuçları](DUS 1. Dönem yerleştirme sonuçları için tıklayınız)

Adayların Dikkatine!

Tarayıcınızın adres satırı  https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID ile başlamıyorsa TC kimlik numaranızı ve şifrenizi kesinlikle girmeyiniz.
Kişisel bilgi niteliğindeki TC kimlik numaranızın ve şifrenizin hiç kimse ile paylaşılmaması ve ÖSYM dışındaki sitelere girilmemesi gerekmektedir. Aksi durumda ortaya çıkabilecek olumsuzluklardan adayın kendisi sorumlu olacaktır.

Tüm adaylara gelecekteki eğitim ve kariyer adımlarında başarılar dileriz. Umarız ki en doğru kararları alarak parlak bir geleceğe ilerlersiniz.

Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitim Alanları Bazlı (DUS) Taban puanları İçin Tıklayınız

Kaynak:




Yorumlar   
Yorum Formu